Poveste de Sarbatori

Mesaje si urari de Anul nou Revelion Traieste un adevarat pastel de iarna, cu valuri de ninsoare. Asculta-ti vocea sufletului, alunga frigul din el, fii deasupra linistei creata de dansul fulgilor de nea. Sarbatori fericite si un An Nou de poveste!

Trimite acest mesaj:
           

Alte mesaje si urari de Anul nou Revelion

Cand lipsa de inspiratie te loveste si vrei sa trimiti unei persoane dragi un SMS/Mesaj de Anul nou Revelion si original noi te ajutam. Aici veti gasii mesaje si urari de Anul nou Revelion impartite pe categorii (Anul nou Revelion, Paste, Onomastica, Aniversari, Nunta, etc.).

Anul 2012

Anul asta care vine sa iti fie numai bine! La multi ani 2012

 Vezi tot mesajul

La multi ani

La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

 Vezi tot mesajul

A venit anul 2012

Anul Nou a venit, spiritul a intinerit! La multi ani 2012!

 Vezi tot mesajul

Sarbatori fericite!

Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura, iar norocul sa te urmeze oriunde... Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite!

 Vezi tot mesajul

Cadou de Revelion

Imi datorezi cadoul promis, dar nu mai poti sa mi-l dai pentru ca nu puteai sa imi faci decat unul singur, sa petreci prima secunda din Anul Nou alaturi de mine. La multi ani!

 Vezi tot mesajul
Toate urarile de Anul nou Revelion