Urare de Anul Nou

Mesaje si urari de Anul nou Revelion Fie ca anul care vine sa insemne pentru tine o noua treapta pe care o urci. Iti doresc o viata implinita si fericita! La multi ani!

Trimite acest mesaj:
           

Alte mesaje si urari de Anul nou Revelion

Cand lipsa de inspiratie te loveste si vrei sa trimiti unei persoane dragi un SMS/Mesaj de Anul nou Revelion si original noi te ajutam. Aici veti gasii mesaje si urari de Anul nou Revelion impartite pe categorii (Anul nou Revelion, Paste, Onomastica, Aniversari, Nunta, etc.).

Poveste de Sarbatori

Traieste un adevarat pastel de iarna, cu valuri de ninsoare. Asculta-ti vocea sufletului, alunga frigul din el, fii deasupra linistei creata de dansul fulgilor de nea. Sarbatori fericite si un An Nou de poveste!

 Vezi tot mesajul

A venit anul 2012

Anul Nou a venit, spiritul a intinerit! La multi ani 2012!

 Vezi tot mesajul

Mesaj pentru anul 2012

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna! La multi ani 2012!

 Vezi tot mesajul

E cumpana dintre ani

Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere, si in sus cu recunostinta! Sarbatoarea Craciunului sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!

 Vezi tot mesajul

Urari pentru Anul Nou

Din gama fulgilor ce cad si din a lor sclipire, eu va doresc tot cei mai drag, multi ani si fericire! La multi ani!

 Vezi tot mesajul
Toate urarile de Anul nou Revelion