Urari de Anul Nou

Mesaje si urari de Anul nou Revelion Noul an sa va fie presarat cu realizari remarcabile, impliniri, fericire si nu in ultimul rand sanatate!

Trimite acest mesaj:
           

Alte mesaje si urari de Anul nou Revelion

Cand lipsa de inspiratie te loveste si vrei sa trimiti unei persoane dragi un SMS/Mesaj de Anul nou Revelion si original noi te ajutam. Aici veti gasii mesaje si urari de Anul nou Revelion impartite pe categorii (Anul nou Revelion, Paste, Onomastica, Aniversari, Nunta, etc.).

Gand de Anul Nou

De Anul Nou ne imbracam in mod special, gatim in mod special, petrecem in mod special. Toti ne dorim sa fim mai speciali in anul care vine.

 Vezi tot mesajul

Urari pentru 2012

In fiecare picatura a sampaniei pe care o bei in cinstea noului an sunt urarile mele de bine, pline de cele mai frumoase si calduroase ganduri! Un an minunat!

 Vezi tot mesajul

E cumpana dintre ani

Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere, si in sus cu recunostinta! Sarbatoarea Craciunului sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!

 Vezi tot mesajul

Invitatie de Revelion

In seara dintre ani te invit sub o crenguta de vasc sa ne punem aceeasi dorinta si sa o facem sa se implineasca in anul ce va urma. Accepti invitatia?

 Vezi tot mesajul

Urare pentru Noul An

In primul rand iti doresc multa sanatate si fie ca anul 2011 sa iti umple inima de bucurie si fericire. La multi ani!

 Vezi tot mesajul
Toate urarile de Anul nou Revelion