La multi ani, Dinu!

Mesaje si urari de Constantin si Elena Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii! La multi ani, Dinu!

Trimite acest mesaj:
           

Alte mesaje si urari de Constantin si Elena

Cand lipsa de inspiratie te loveste si vrei sa trimiti unei persoane dragi un SMS/Mesaj de Constantin si Elena si original noi te ajutam. Aici veti gasii mesaje si urari de Constantin si Elena impartite pe categorii (Constantin si Elena, Paste, Onomastica, Aniversari, Nunta, etc.).

La multi ani, Constantin!

Sa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa fericesti pe toti in jurul tau cu bunatatea ta, dragostea ta si cu frumusetea sufletului tau! La multi ani, Constantin!

 Vezi tot mesajul

La multi ani Ileana!

Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori. La multi ani, Ileana!

 Vezi tot mesajul

La multi ani, Costel!

Fie ca Sfantul Constantin pe care il reprezinti sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara. La multi ani, Costel!

 Vezi tot mesajul

La multi ani, Ilinca!

Florile din luna mai sa iti aduca multa iubire in suflet, sanatate, admiratia celor dragi si multe dorinte implinite! La multi ani, Ilinca!

 Vezi tot mesajul

La multi ani, Costin!

Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, Costin!

 Vezi tot mesajul
Toate urarile de Constantin si Elena