Stau si gandesc

Mesaje si urari de Dor Stau si ma gandesc la asa zisa viata de apoi. Dar uneori ma lovesc de pereti unei intrebari fara sens, daca ar fi mai bie sau nu decat viata asta cumplita si dureroasa, ca si senzatia unei respingeri infinite. Daca ar fi o modalitate sau un remediu de o lua de la capat as da orice chiar in viata pentru cateva clipe cu increderea dragostei in suflet.

Trimite acest mesaj:
           

Alte mesaje si urari de Dor

Cand lipsa de inspiratie te loveste si vrei sa trimiti unei persoane dragi un SMS/Mesaj de Dor si original noi te ajutam. Aici veti gasii mesaje si urari de Dor impartite pe categorii (Dor, Paste, Onomastica, Aniversari, Nunta, etc.).

Dorul meu dor

Mi-e dor de tine tot timpul, desi nu esti departe deloc, mi-e dor in timpul zilei, si cand esti cu mine, mi-e dor de tine sa te gandesti la mine... te gandesti la mine oare cum ma gandesc eu la tine??????

 Vezi tot mesajul

E-mesaj de dor

Ma gandeam la atunci... mi-e pofta de ce gateam impreuna... m-as plimba pe aceleasi alei, as culege un zambet pentru tine...Mi-e dor...

 Vezi tot mesajul

Fara tine

In fiecare seara, orice as face, oricat de obosit as fi, ma gandesc la tine si imi vine forta sa privesc in trecut si sa visez la viitor... adorm cu tine in gand si la fel ma trezesc mereu orice asa face nu lipsesti din mintea mea!

 Vezi tot mesajul

Dragostea este ca un drog

Dragostea este ca un drog, odata gustat, devii dependent, iar tu esti antidotul!

 Vezi tot mesajul

Pentru tine...

Intr-o noapte o stea m-a intrebat... de ce nu il parasesti daca te face sa plangi??... i-am raspuns... Stea? Tu ti-ai parasi cerul???

 Vezi tot mesajul
Toate urarile de Dor