Unde esti?

Mesaje si urari de Dragoste Undeva, intr-un colt al lumii esti tu, jumatatea mea. Te caut... te caut mereu. Cred ca o sa apelez la Most Wanted.

Trimite acest mesaj:
           

Alte mesaje si urari de Dragoste

Cand lipsa de inspiratie te loveste si vrei sa trimiti unei persoane dragi un SMS/Mesaj de Dragoste si original noi te ajutam. Aici veti gasii mesaje si urari de Dragoste impartite pe categorii (Dragoste, Paste, Onomastica, Aniversari, Nunta, etc.).

Dragoste mai presus de orice

Te iubesc atat de mult incat nu pot sta nici o clipa fara tine. Orice moment petrecut departe de tine e ca o eterninate plina de durere. Te iubesc si singurul meu gand este de a fi mereu alaturi de tine.

 Vezi tot mesajul

Dor...

...intotdeauna mirosul de scortisoara imi aduce aminte de bunica, de copilarie, de povesti, de minuni, "minuni adevarate"... Mi-e dor de bunica...

 Vezi tot mesajul

Mesaj de dragoste

Cu sufletul curat inviorat de lacrimile trecutului, mi-as dori sa avem un nou inceput impreuna sa putem iarasi sa iubim cu adevarat. Te incumeti? Beatrice

 Vezi tot mesajul

Jumatate

Viata e mult mai frumoasa cu tine in ea! Te iubesc!

 Vezi tot mesajul

Promisiune

O sa stiu sa te ascult, sa te mangai, sa te sprijin, sa fiu prietenul gandurilor tale si amantul dorintelor tale. Iti cer doar sa nu fiu lacrimile pe care nu le-ai varsat.

 Vezi tot mesajul
Toate urarile de Dragoste