La multi ani!

Mesaje si urari de Florii Pentru ca florile infloresc in fiecare primavara, Pentru ca suntem tineri si iubim prietenia, In numele ei si a tot ce-i frumos, Eu iti doresc fericirea!

Trimite acest mesaj:
           

Alte mesaje si urari de Florii

Cand lipsa de inspiratie te loveste si vrei sa trimiti unei persoane dragi un SMS/Mesaj de Florii si original noi te ajutam. Aici veti gasii mesaje si urari de Florii impartite pe categorii (Florii, Paste, Onomastica, Aniversari, Nunta, etc.).

De Florii

Azi uita cine esti si trezeste-te la viata odata cu natura! Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii!

 Vezi tot mesajul

mesaj de Florii

Fiind o zi de sarbatoare crestineasca,nu-mi vine decit sa ma gindesc la Dumnezeu si sa-l rog sa ocroteasca familiile noastre si pe cei dragi ai nostri ,oriunde s-ar aflasi sa binecuvinteze vremurile si lumea in care traim.Motoceiisa va intre in casa cu mult belsug si spor in toate.

 Vezi tot mesajul

Flori de primavara

Totul pe lume se schimba... doar florile se deschid in fiecare primavara... Pentru ca esti minunata, toate florile din lume iti ureaza La multi ani!

 Vezi tot mesajul

Cu flori

Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori: cu ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, cu trandafiri ca sa fii vesnic iubita si cu margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti.

 Vezi tot mesajul

De ziua ta

De ziua ce-ti surade-n prag, Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag, Si mai frumos pe lume.

 Vezi tot mesajul
Toate urarile de Florii