Mesaje si urari de Haioase

Cand lipsa de inspiratie te loveste si vrei sa trimiti unei persoane dragi un SMS/Mesaj de Haioase si original noi te ajutam. Aici veti gasii mesaje si urari de Haioase impartite pe categorii (Haioase, Paste, Onomastica, Aniversari, Nunta, etc.).

Indragostit "ferfelita"!!!

La cat esti de frumoasa,daca n-ai avea dreptul sa zici "nu",la mintea mea te-as cere in casatorie!Da unu si cu unu fac trei!Chiar crezi ca azi sunt cu capul in nori?

 Vezi tot mesajul

Sa invat, sa nu invat...

Cu cat invat mai multe, cu cat stiu mai multe si cu atat uit mai multe. Cu cat uit mai multe cu atat stiu mai putine asa ca, ce sens are sa mai invat?

 Vezi tot mesajul

Buna!

Sunt un virus si intru in creierul tau... processing... please wait... imi pare rau. Creierul nu exista!

 Vezi tot mesajul

De-ale casatoriei

Barbatul se intoarce acasa de la spovedanie si isi ia sotia in brate. Aceasta, incantata il intreaba: "Ti-a spus preotul sa fii mai romantic?" Sotul: "Nu, mi-a zis sa-mi port crucea."

 Vezi tot mesajul

Langa tine

Daca te simti singura, voi fi umbra ta. Daca ai nevoie de o imbratisare, te voi primi in bratele mele. Daca vrei sa fii fericita, o sa fiu zambetul tau. Daca ai nevoie de bani... asteapta-ti salariul!

 Vezi tot mesajul

Surpriza!

Daca ar trebui sa scriu un dictionar al limbii romane, as scrie: frumoasa - tu, desteapta - tu, eleganta - tu, irezistibila - tu, mincinos - Eu!

 Vezi tot mesajul

Inevitabil

Va veni o zi in care iti vei pierde parul, dintii, banii, poate chiar si ratiunea. Dar cu siguranta nu-ti vei pierde look-ul sexy... pentru ca nu il ai!

 Vezi tot mesajul

Haioasa

Buna, buna! Vrei sa facem schimb de guma?

 Vezi tot mesajul