Surpriza!

Mesaje si urari de Haioase Daca ar trebui sa scriu un dictionar al limbii romane, as scrie: frumoasa - tu, desteapta - tu, eleganta - tu, irezistibila - tu, mincinos - Eu!

Trimite acest mesaj:
           

Alte mesaje si urari de Haioase

Cand lipsa de inspiratie te loveste si vrei sa trimiti unei persoane dragi un SMS/Mesaj de Haioase si original noi te ajutam. Aici veti gasii mesaje si urari de Haioase impartite pe categorii (Haioase, Paste, Onomastica, Aniversari, Nunta, etc.).

De-ale casatoriei

Barbatul se intoarce acasa de la spovedanie si isi ia sotia in brate. Aceasta, incantata il intreaba: "Ti-a spus preotul sa fii mai romantic?" Sotul: "Nu, mi-a zis sa-mi port crucea."

 Vezi tot mesajul

Langa tine

Daca te simti singura, voi fi umbra ta. Daca ai nevoie de o imbratisare, te voi primi in bratele mele. Daca vrei sa fii fericita, o sa fiu zambetul tau. Daca ai nevoie de bani... asteapta-ti salariul!

 Vezi tot mesajul

Haioasa

Buna, buna! Vrei sa facem schimb de guma?

 Vezi tot mesajul

Inevitabil

Va veni o zi in care iti vei pierde parul, dintii, banii, poate chiar si ratiunea. Dar cu siguranta nu-ti vei pierde look-ul sexy... pentru ca nu il ai!

 Vezi tot mesajul

Indragostit "ferfelita"!!!

La cat esti de frumoasa,daca n-ai avea dreptul sa zici "nu",la mintea mea te-as cere in casatorie!Da unu si cu unu fac trei!Chiar crezi ca azi sunt cu capul in nori?

 Vezi tot mesajul
Toate urarile de Haioase