Iti cer iertare

Mesaje si urari de Impacare Am gresit... recunosc si imi pare rau. Te rog mult sa ma ierti... esti totul pentru mine si nu pot suporta gandul ca esti suparata.

Trimite acest mesaj:
           

Alte mesaje si urari de Impacare

Cand lipsa de inspiratie te loveste si vrei sa trimiti unei persoane dragi un SMS/Mesaj de Impacare si original noi te ajutam. Aici veti gasii mesaje si urari de Impacare impartite pe categorii (Impacare, Paste, Onomastica, Aniversari, Nunta, etc.).

Ce-ar fi sa...

Ce-ar fi sa uitam tot ce s-a intamplat si sa o luam de la capat?! Promit ca nu mai fac daca promiti ca o sa iti treaca supararea de indata ce o sa deschizi felicitarea!

 Vezi tot mesajul

:P

Nu te mai purta asa cu mine. Te iubesc si profiti de acest lucru? Am gresit, ai gresit... suntem oameni, gresim, dar trebuie sa si iertam totodata... fara tine am incercat sa incep o viata noua, dar nu a mers... asta este... te iubesc si tot ce imi doresc este ca totul sa revina la normal...

 Vezi tot mesajul

Numai tu

Acum realizez ca alaturi de tine timpul se scurgea in alt ritm, mergeam cu pasi mai siguri pe drumul vietii si eram toata o veselie... Lasa-ma sa intru din nou in viata ta...

 Vezi tot mesajul

te iubesc si nu pot fara tine

iubi,iubi afara este soare si-n suflet e furtuna hai vino iar la mine ca sa le combinam

 Vezi tot mesajul

Imi pare rau

Imi para rau pentru toate gafele pe care le-am facut. Te-am suparat, stiu... regret si sunt dispus sa repar totul.. sunt dispus sa ma schimb!

 Vezi tot mesajul
Toate urarile de Impacare