Plizzz

Mesaje si urari de Impacare Te rog sa ma ierti... stiu ca am facut o gafa mare de tot dar te iubesc mult de tot si promit sa ma revansez... diseara!

Trimite acest mesaj:
           

Alte mesaje si urari de Impacare

Cand lipsa de inspiratie te loveste si vrei sa trimiti unei persoane dragi un SMS/Mesaj de Impacare si original noi te ajutam. Aici veti gasii mesaje si urari de Impacare impartite pe categorii (Impacare, Paste, Onomastica, Aniversari, Nunta, etc.).

Numai tu

Acum realizez ca alaturi de tine timpul se scurgea in alt ritm, mergeam cu pasi mai siguri pe drumul vietii si eram toata o veselie... Lasa-ma sa intru din nou in viata ta...

 Vezi tot mesajul

Nu ai realizat un lucru

Esti facut pentru mine total...si, pentru asta, tu trebuie sa lasi fiecare prostie cu alte persoane... fara mine nu va merge nimic in viata ta.

 Vezi tot mesajul

O stea...

Nu ma goni nicicand, iubirea mea!/Nu-mi smulge inima din mine!/De-as fi acolo sus o stea/As lumina doar pentru tine/Si as visa mereu asa:/Sa-ntampini tu lumina mea!

 Vezi tot mesajul

Imi pare rau

Imi para rau pentru toate gafele pe care le-am facut. Te-am suparat, stiu... regret si sunt dispus sa repar totul.. sunt dispus sa ma schimb!

 Vezi tot mesajul

te iubesc si nu pot fara tine

iubi,iubi afara este soare si-n suflet e furtuna hai vino iar la mine ca sa le combinam

 Vezi tot mesajul
Toate urarile de Impacare