Mesaje si urari de Petrecere

Cand lipsa de inspiratie te loveste si vrei sa trimiti unei persoane dragi un SMS/Mesaj de Petrecere si original noi te ajutam. Aici veti gasii mesaje si urari de Petrecere impartite pe categorii (Petrecere, Paste, Onomastica, Aniversari, Nunta, etc.).

Va astept cu drag la mine

Vreau ca toate prietenele mele sa fie alaturi de mine in aceasta zi minunata din viata mea!

 Vezi tot mesajul

Party people

Lume, lume... anunt de ultima ora: Asta seara va invit la petrecere... bautura multa, muzica la maxim, distractie cum nu ati mai vazut demult... Si, sa nu uit: Nu veniti cu mana goala :))!

 Vezi tot mesajul

Petrecere in doi

Dam petrecere: Cand? ... asta seara! Unde: la mine sau la tine?

 Vezi tot mesajul

Sa petrecem

Hey! Avem locul, avem muzica, avem bautura...deci: Sa Petrecem!

 Vezi tot mesajul

Plictiseala

Un om plictisit te asteapta la o petrecere plictisitoare intr-un loc plictisitor alaturi de o gasca de nebuni plictisitori. Aceasta felicitare a fost trimisa din plictiseala! :)

 Vezi tot mesajul

Petrecere la mine

Mare petrecere mare la mine in seara asta!!! Prezenta este obligatorie, absentele motivate sunt sanctionate :) Va asteptam!

 Vezi tot mesajul

Hai la petrecere!

Sa fie petrecere! Avem cu ce, avem unde si avem cu cine...sa ne distram! Show! Caterinca! Senzatie...relaxare la maxim. Ce-o fi asta?

 Vezi tot mesajul

Alunga plictiseala...

Nu mai sta pe ganduri, da-mi un replay la felicitare si cheama-ma la tine! Ce plictiseala! asta-i tot ce am de zis...nimic de facut...

 Vezi tot mesajul