La multi ani din partea mea!

Mesaje si urari de Sf. Andrei La multi ani, draga Andrei! Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o eterna sarbatoare!

Trimite acest mesaj:
           

Alte mesaje si urari de Sf. Andrei

Cand lipsa de inspiratie te loveste si vrei sa trimiti unei persoane dragi un SMS/Mesaj de Sf. Andrei si original noi te ajutam. Aici veti gasii mesaje si urari de Sf. Andrei impartite pe categorii (Sf. Andrei, Paste, Onomastica, Aniversari, Nunta, etc.).

O zi onomastica fericita!

Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum un bulgare alb de zapada, la fel de fericita precum cantecul clopotelului de Craicun si la fel de frumoasa precum o Sarbatorile petrecute langa cei apropiati.

 Vezi tot mesajul

La multi ani de ziua ta, Andreea!

Iti doresc o viata senina ca rasaritul de soare si un suflet curat ca neaua. Iti urez o zi de neuitat si un calduros La Multi Ani!

 Vezi tot mesajul

La multi ani de onomastica!

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

 Vezi tot mesajul

La multi ani in aceasta zi binecuvantata de Sfantul Andrei!

Iti urez LA MULTI ANI pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Andrei sa isi coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

 Vezi tot mesajul

La multi ani de ziua numelui, Andrei!

Din mici crengute de brad, din flori si din iubire ti-am impletit un La Multi Ani aducator de Fericire!

 Vezi tot mesajul
Toate urarile de Sf. Andrei