Este zi de sarbatoare

Mesaje si urari de Sf. Gheorghe Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani, Gheorghe!

Trimite acest mesaj:
           

Alte mesaje si urari de Sf. Gheorghe

Cand lipsa de inspiratie te loveste si vrei sa trimiti unei persoane dragi un SMS/Mesaj de Sf. Gheorghe si original noi te ajutam. Aici veti gasii mesaje si urari de Sf. Gheorghe impartite pe categorii (Sf. Gheorghe, Paste, Onomastica, Aniversari, Nunta, etc.).

Traiasca Gheorghe!

Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros "La multi ani", multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi.

 Vezi tot mesajul

Ce iti doresc de Sf Gheorghe

Fie ca incepand cu aceasta zi toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca, sa ai doar zile insorite si multa, multa fericire!

 Vezi tot mesajul

Pentru ca porti numele Sf Gheorghe

Iti urez "La multi ani" pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

 Vezi tot mesajul

Implinirea tuturor dorintelor

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele. La multi ani!

 Vezi tot mesajul

Urari de Sf Gheorghe din partea prietenilor

Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toti prietenii tai.

 Vezi tot mesajul
Toate urarile de Sf. Gheorghe