Urare de Sf Gheorghe

Mesaje si urari de Sf. Gheorghe Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste si-ti foloseste, sanatate, prieteni adevarati, si multa bucurie!

Trimite acest mesaj:
           

Alte mesaje si urari de Sf. Gheorghe

Cand lipsa de inspiratie te loveste si vrei sa trimiti unei persoane dragi un SMS/Mesaj de Sf. Gheorghe si original noi te ajutam. Aici veti gasii mesaje si urari de Sf. Gheorghe impartite pe categorii (Sf. Gheorghe, Paste, Onomastica, Aniversari, Nunta, etc.).

Traiasca Gheorghe!

Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros "La multi ani", multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi.

 Vezi tot mesajul

Ce iti doresc de Sf Gheorghe

Fie ca incepand cu aceasta zi toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca, sa ai doar zile insorite si multa, multa fericire!

 Vezi tot mesajul

La multi ani, Georgiana!

Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine… dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani, Georgiana!

 Vezi tot mesajul

Implinirea tuturor dorintelor

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele. La multi ani!

 Vezi tot mesajul

Este zi de sarbatoare

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani, Gheorghe!

 Vezi tot mesajul
Toate urarile de Sf. Gheorghe