De ziua numelui - Sf. Ilie

Mesaje si urari de Sf. Ilie Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de cat mai multe momente speciale. La multi ani, Ilie!

Trimite acest mesaj:
           

Alte mesaje si urari de Sf. Ilie

Cand lipsa de inspiratie te loveste si vrei sa trimiti unei persoane dragi un SMS/Mesaj de Sf. Ilie si original noi te ajutam. Aici veti gasii mesaje si urari de Sf. Ilie impartite pe categorii (Sf. Ilie, Paste, Onomastica, Aniversari, Nunta, etc.).

Sfantul Ilie sa te calauzeasca

La multi ani! Sfantul Ilie sa te calauzeasca mereu si sa-ti aduga inspiratie in orice moment din viata!

 Vezi tot mesajul

Cu ocazia sarbatorii Sf. Ilie

Cu ocazia sarbatorii Sf. Ilie, iti doresc multa sanatate, implinire si mult curaj! Sa ai parte numai de zile senine si insorite!

 Vezi tot mesajul

Cat mai multe zambete azi si in viata

Un zambet are puterea de a schimba totul intr-un moment si de a-ti umple sufletul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete azi si in viata…La Multi Ani cu ocazia Sf. Ilie!

 Vezi tot mesajul

La multi ani, Ilie

Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi. La multi ani, Ilie si sa ai parte de cat mai multe momente frumoase in fiecare zi!

 Vezi tot mesajul

Zi speciala de Sf. Ilie

Cu ocazia Sf. Ilie iti doresc sa ai parte de o zi speciala, o saptamana senina, o luna de bucurii, un an implinit, un veac de sanatate si iubire. La multi ani!

 Vezi tot mesajul
Toate urarile de Sf. Ilie