Felicitari cu ocazia onomasticii!

Mesaje si urari de Sf. Mihail si Gavril Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani, Gabi!

Trimite acest mesaj:
           

Alte mesaje si urari de Sf. Mihail si Gavril

Cand lipsa de inspiratie te loveste si vrei sa trimiti unei persoane dragi un SMS/Mesaj de Sf. Mihail si Gavril si original noi te ajutam. Aici veti gasii mesaje si urari de Sf. Mihail si Gavril impartite pe categorii (Sf. Mihail si Gavril, Paste, Onomastica, Aniversari, Nunta, etc.).

La multi ani, Gabriel!

De ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani, Gabriel!

 Vezi tot mesajul

Sa ai o zi de nume minunata!

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani, Mihai!

 Vezi tot mesajul

La multi ani, Gabriela!

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La multi ani, Gabriela!

 Vezi tot mesajul

La multi ani de ziua de nume!

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

 Vezi tot mesajul

La multi ani, Mihaela!

Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani, Mihaela!

 Vezi tot mesajul
Toate urarile de Sf. Mihail si Gavril