La multi ani de ziua de nume!

Mesaje si urari de Sf. Mihail si Gavril Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

Trimite acest mesaj:
           

Alte mesaje si urari de Sf. Mihail si Gavril

Cand lipsa de inspiratie te loveste si vrei sa trimiti unei persoane dragi un SMS/Mesaj de Sf. Mihail si Gavril si original noi te ajutam. Aici veti gasii mesaje si urari de Sf. Mihail si Gavril impartite pe categorii (Sf. Mihail si Gavril, Paste, Onomastica, Aniversari, Nunta, etc.).

La multi ani, Mihai!

Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani, Mihai!

 Vezi tot mesajul

La multi ani, Gabriel!

De ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani, Gabriel!

 Vezi tot mesajul

La multi ani, Mihaela!

Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani, Mihaela!

 Vezi tot mesajul

Felicitari de ziua numelui tau!

Apropiidu-se o mare zi de sarbatoare, Sf. Mihail si Gavril si ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! La multi ani!

 Vezi tot mesajul

La multi ani cu ocazia onomasticii!

De ziua numelui tau si in orice alta zi iti urez sa ai parte de momente speciale, cu bucurii si sa ramai cu multe amintiri placute. Sa ai o zi excelenta!

 Vezi tot mesajul
Toate urarile de Sf. Mihail si Gavril