La multi ani, Mihaela!

Mesaje si urari de Sf. Mihail si Gavril Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani, Mihaela!

Trimite acest mesaj:
           

Alte mesaje si urari de Sf. Mihail si Gavril

Cand lipsa de inspiratie te loveste si vrei sa trimiti unei persoane dragi un SMS/Mesaj de Sf. Mihail si Gavril si original noi te ajutam. Aici veti gasii mesaje si urari de Sf. Mihail si Gavril impartite pe categorii (Sf. Mihail si Gavril, Paste, Onomastica, Aniversari, Nunta, etc.).

La multi ani, Gabriela!

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La multi ani, Gabriela!

 Vezi tot mesajul

Sa ai o zi de nume minunata!

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani, Mihai!

 Vezi tot mesajul

Felicitari de ziua numelui tau!

Apropiidu-se o mare zi de sarbatoare, Sf. Mihail si Gavril si ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! La multi ani!

 Vezi tot mesajul

La multi ani de Sf. Mihail si Gavril

Fie ca sfintii ce te protejaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. Sa ai o zi minunata!

 Vezi tot mesajul

La multi ani, Mihai!

Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani, Mihai!

 Vezi tot mesajul
Toate urarile de Sf. Mihail si Gavril