Sa ne bucuram!

Mesaje si urari de Toamna A inceput cu dimineti racoroase. Continua cu frunze palide ce se desprind resemnate de bratele copacilor. Urmeaza iuteala vantului aducand soapte de iarna. Pana atunci sa ne bucuram de frumusetea melancolica a toamnei!

Trimite acest mesaj:
           

Alte mesaje si urari de Toamna

Cand lipsa de inspiratie te loveste si vrei sa trimiti unei persoane dragi un SMS/Mesaj de Toamna si original noi te ajutam. Aici veti gasii mesaje si urari de Toamna impartite pe categorii (Toamna, Paste, Onomastica, Aniversari, Nunta, etc.).

Ador culorile toamnei!

Ma rusinez de timiditatea galbenului palid cu care debuteaza toamna si ma infior vazand intensitatea caramiziului in care acesta se transforma.

 Vezi tot mesajul

Iubesc toamna!

Dupa caldura insuportabila a verii a venit in sfarsit si toamna. Racoarea ei tot mai iute imi da curaj! Ploile ei dusmanoase ma ambitioneaza! Culorile ei atat de intense si dominatoare imi dau incredere!

 Vezi tot mesajul

Speranta

Imi simt inima precum frunzele toamnei: lipsita de vointa in lupta cu pieirea. Dar va veni si primavara!

 Vezi tot mesajul

Iubeste!

Ofera mai multa caldura pe masura ce vremea sa raceste! Deschide-te catre cei dragi pe masura ca natura se retrage din calea frigului! Fii mai darnic pe masura ce ziua se zgarceste cu orele in care ne sta alaturi! Fii mai iubitor pe masura ce soarele nu ne mai mangaie cu razele sale!

 Vezi tot mesajul

Cumpatare

E vremea proviziilor! Aduna-ti cu grija amintirile din vara si pitestele bine de frigul ce va sa vina. Iti vei gasi alinarea in ele cand noptile de ploaie rece pe care toamna ni le aduce!

 Vezi tot mesajul
Toate urarile de Toamna