Urare virtuala

Mesaje si urari de Zi de nastere Azi e ziua ta si singura posibilitate este de a te felicita prin internet. Sper ca un an in plus sa te ajute sa descoperi unde e dragostea adevarata. La multi ani!

Trimite acest mesaj:
           

Alte mesaje si urari de Zi de nastere

Cand lipsa de inspiratie te loveste si vrei sa trimiti unei persoane dragi un SMS/Mesaj de Zi de nastere si original noi te ajutam. Aici veti gasii mesaje si urari de Zi de nastere impartite pe categorii (Zi de nastere, Paste, Onomastica, Aniversari, Nunta, etc.).

Ani frumosi

Ani frumosi sa-ti vina-n cale! Sanatate si... parale!

 Vezi tot mesajul

La Multi Ani!

La Multi Ani, cu ocazia aniversarii, multa sanatate si bucurie. Sa fii fericit/a, dar si sa faci fericiti pe altii.Sa fii iubit/a, dar si sa raspandesti iubire in jurul tau. Sa ai parte de tot ce e frumos in lumea asta si toate visele sa ti se impli

 Vezi tot mesajul

O zi speciala pentru tine!

O zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului. Sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani!

 Vezi tot mesajul

Iti doresc...

...sa stii in viata ce cauti, sa ai norocul de a obtine si de a pastra si sa-ti dai seama cand ai gasit... La multi ani!

 Vezi tot mesajul

O zi fericita!

Fie ca ziua de azi sa fie cea mai fericita zi din viata ta. Si fie ca ziua de maine sa fie si mai fericita decat cea de azi!

 Vezi tot mesajul
Toate urarile de Zi de nastere